NAŠ TIM

RENE

Gosp. Rene 1

Ako ste u potrazi za gurmanskom inspiracijom, ugodnim razgovorom i upoznavanjem s orijentalnom kulturom, Rene je osoba kojoj se trebate obratiti i u tren oka biti će te obasuti receptima, zanimljivim pričama i informacijama. Kao idejni začetnik Tigris Oaze Rene je u dućanu uvijek prisutan, a svojom energijom i dobrim raspoloženjem sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima.

ANITA

22

Uvijek vedra i nasmiješena, takva je naša Anita prilikom svakog Vašeg ulaska u Tigris Oazu. Spremna za preporuke, šalu i informiranje, sve kako bi Vi zadovoljni i ispunjeni izašli iz našeg dućana. Marljivošću tjera cijeli tim da izvuče svoj maksimum u svakoj situaciji i konstantno na posao dolazi ispunjena novim idejama i željom za napretkom.

ZARIN

????????????????????????????????????

 

Pristojan, pažljiv i susretljiv  sa širokim osmijehom na licu, nema toga što mu je važnije od obraćanja i apsolutnog posvećivanja kupcima. Uvijek je otvoren za razgovore o hrani, prirodi, uzgoju, životu i mnogim drugim temama. Sa zadovoljstvom upija i dijeli vlastito znanje o zdravstvenim vrijednostima pojedine hrane.

 

EKIPA TIGRIS OAZE

????????????????????????????????????